Get Adobe Flash player

Για ραντεβού

Μοιράσου το

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin
Pin It

Στην παρούσα φάση δεν διατηρώ σύμβαση με κάποιο ασφαλιστικό ταμείο λόγω των οικονομικών και χρονικών περιορισμών από τους ασφαλιστικούς φορείς υγείας. Η αμοιβή μου καταβάλλεται από τον ασθενή μετά το πέρας της συνεδρίας η οποία είναι προσαρμοσμένη στο παρόν οικονομικό περιβάλλον.

Εφόσον έχει κλεισθεί κάποιο ραντεβού και ακυρωθεί από τον ασθενή χρεώνεται κανονικά λόγω του ότι ο χρόνος είναι κρατημένος αποκλειστικά για τον ασθενή και είναι πολύτιμος για κάποιον άλλον. Δεν χρεώνεται μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Η συνέπεια στην τήρηση του ραντεβού είναι σημαντικό κομμάτι της θεραπευτικής διαδικασίας.

Η τηλεφωνική επικοινωνία εκτός ραντεβού ή εκτός ιατρείου γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις .Οτιδήποτε άλλο συζητάται στην ψυχοθεραπευτική ώρα.

Τηλεσυνεδρία

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΊΑ ΜΈΣΩ SKYPE Λόγο των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν κάποια άτομα, μπορούν να επιλέξουν τις τηλεσυνεδρίες. Πολλοί δυσκολεύονται λόγω απόστασης, άλλοι λόγο κινητικών προβλημάτων, ηλικιωμένοι, αλλά και αγοραφοβικοί ασθενείς. Φυσικά δεν έχει την αμεσότητα της κατά πρόσωπο επικοινωνίας όμως βοηθάει περισσότερο από το να μην επισκεφτείς καθόλου τον Ψυχίατρό σου. Απαραίτητα για τις συνεδρίες μέσω skype γίνεται προπληρωμή.